Banner
VdBerg-Garage-zwartsluis


Van den Berg Garage en Autohandel

Bij van den Berg Garage en Autohandel kunt u voor al het onderhoud aan uw auto terecht. Een apk, onderhoudsbeurt of een reparatie is voor ons geen probleem. Natuurlijk verzorgen wij ook airco- en bandenservice. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, werken met alle merken, zijn RDW-erkend en beschikken over een apk-keurmeester. Ook voor al uw auto-onderdelen of auto-accessoires kunt u bij ons terecht.


Winterbandenstalling

Om veilig op weg te gaan is het in de koudere periodes verstandig om met winterbanden te rijden, zodat u meer grip heeft op de weg. Onze garage kan voor u alle soorten winterbanden leveren en monteren. Maar daarnaast is het ook mogelijk de winterbanden in de zomerperiode bij ons te stallen en andersom. Zo bespaart u een hoop ruimte en hoeft u de banden zelf niet meer te vervoeren.

Wilt u meer weten over onze garage of winterbandenstalling, neem dan contact op met Wicher van den Berg, 06 – 27 12 00 05 of loop binnen aan de Conradsweg 5. Dat kan op werkdagen van 8.00-12.00 en 13.00-18.00. Op zaterdag van 8.00-12.00 uur.


RDW-erkend-vdberg-zwartsluis