VdBerg-Garage-zwartsluis


Van den Berg Garage en Autohandel

Bij van den Berg Garage en Autohandel kunt u voor al het onderhoud aan uw auto terecht. Een apk, onderhoudsbeurt of een reparatie is voor ons geen probleem. Natuurlijk verzorgen wij ook airco- en bandenservice. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, werken met alle merken, zijn RDW-erkend en beschikken over een apk-keurmeester. Ook voor al uw auto-onderdelen of auto-accessoires kunt u bij ons terecht.


Bandenwebshop

Bekijk online ons ruime aanbod van banden in onze bandenwebshop. Bestel hier online uw banden van verschillende topmerken tegen scherpe prijzen. Of kom langs in de garage voor advies over de juiste band voor uw auto.


Winterbandenstalling

Om veilig op weg te gaan is het in de koudere periodes verstandig om met winterbanden te rijden, zodat u meer grip heeft op de weg. Onze garage kan voor u alle soorten winterbanden leveren en monteren. Maar daarnaast is het ook mogelijk de winterbanden in de zomerperiode bij ons te stallen en andersom. Zo bespaart u een hoop ruimte en hoeft u de banden zelf niet meer te vervoeren.

Wilt u meer weten over onze garage of winterbandenstalling, neem dan contact op met Wicher van den Berg, 06 – 27 12 00 05


RDW-erkend-vdberg-zwartsluis